Jacky's Coaching

Coaching en Advies Nieuwerbrug aan den Rijn
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
De Bree 26 A Kaart
Plaats
2415 BG  Route Nieuwerbrug aan den Rijn
Telefoon
06 38549336
E-Mail
jackyscoaching@gmail.com
Facebook
Jackys-Coaching-1902709889798781
Website

Informatie

Coaching, reading en healing Jacky's Coaching biedt volledige coachingstrajecten die bestaan uit: (wandel)coaching, reading en healing van lichaam en geest. De coaching bestaat voor een deel uit NLP (Neurolinguistisch Programmeren). Het beste uit twee werelden wordt hier samengebracht: de reguliere in combinatie met de spirituele coaching. Fotoreadings: foto's lezen van mens en dier Maakt u zich ongerust om uw kind of uw (huis)dier en komt u er maar niet achter wat er speelt? Stuur een foto waarop de ogen goed zichtbaar zijn en Jacky's begeleidt u hierin en biedt oplossingen. Contact dierbare overledene via fotoreading Vaak wacht een mooie/belangrijke boodschap op u, maar kan de energie van de overledene(n) u niet bereiken door bijvoorbeeld een periode van drukte.óf omdat u wellicht denkt dat het uw eigen gedachtes zijn. Zij waken over ons en wijzen ons niet zelden de weg bij het nemen van belangrijke beslissingen, bij levensvragen, maar ook door "gewoon" te bewijzen dat ze er nog steeds zijn. HSP - hooggevoeligheid als kwaliteit Voor zowel volwassenen als kinderen kan HSP eenvoudig door technieken en oefeningen worden omgezet naar kwaliteit. Trots op je HSP! Het heeft je zoveel te vertellen en te bieden. Pendelcursus/Workshop "Intuïtieve ontwikkeling" met als instrument de pendel Je wordt meegenomen naar je diepste ik, je levensdoelen, je eigen pure energie. Je leert energieën van anderen eerder en beter (her)kennen, van zowel levende als dode energieën. Niet zelden hebben de cursisten aan het eind van de workshop zelf contact met hun dierbare overledene. Deze cursus brengt je verder in je persoonlijke ontwikkeling. Geesten in huis?, Zijn er ongenode gasten in huis die zich laten zien of horen en de sfeer behoorlijk verzieken? Ook dan biedt Jacky's een oplossing. De "energieën" worden opgespoord en weggebracht, zodat uw huis weer als een thuis voelt.

Jacky's Coaching is gevestigd op De Bree 26 A . Het volgende wordt aangeboden: Coaching en Advies In Nieuwerbrug aan den Rijn zijn er 1 andere Coaching en Advies. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Kinderen, Volwassenen, Coaching, Cursus, Workshop, Persoonlijke ontwikkeling, Rouw, Trauma, Life coach, Alleen op afspraak, Training, Stress, Zelfvertrouwen, Personal coach, healing, reading, medium, HSP, pendelcursus, contact met overledenen, foto's lezen, communiceren met dieren, dierenfluisteraar, huizen zuiveren van entiteiten, NLP, wandelcoach, mental coach, spiritueel coach, fotolezen, foto reading, trans medium, Particulieren, Pendelen, Healing, Kinderen en HSP, Dierenfluisteraar, Contact overledenen, HSP en kinderen, Wandelcoach, Paardenfluisteraar, Hondenfluisteraar, Huizen ontstoren, Geesten wegbrengen, Klopgeesten verwijderen, Plaaggeesten verwijderen, Spirituele kinderen helpen, Fotolezen, Fotoreading, Medium Zeeland, Medium Zierikzee, Medium Nieuwerbrug, Medium Woerden, Medium Bodegraven, Medium Rotterdam, Medium Zuid-Holland, Medium Utrecht, Coach Zierikzee, Coach Nieuwerbrug, Coach Bodegraven, Coach Zeeland, Coach Utrecht, Coach Zuid-Holland, Coach Woerden.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Jacky's Coaching

Give stars

Openingstijden

Op donderdagen is de praktijk in Zierikzee geopend aan de Koning Gustaafweg 2. Op de overige dagen kunt u terecht in Nieuwerbrug, aan de Bree 26A (bij Woerden). Graag op afspraak.

Betalingsmogelijkheden

Cash , Invoice

Categorieën

Coaching en Advies
0638549336 06-38549336 +31638549336

Kaart De Bree 26 A

Loading map...